U trendu

Gradiška: Muškarac pružao otpor prilikom hapšenja, povređena tri policajca

BANJALUKA – Policija u Gradišci uhapsila je muškarca iz tog grada čiji su inicijali M.P, koji je vređao policajce i pružao otpor prilikom hapšenja kao i u prostorijama Policijske uprave Gradiška, i tom prilikom su tri policajca povređena, kao i osumnjičeni.

Iz Policijske uprave Gradiška je saopšteno da su pripadnici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja sinoć u ulici Svetozara Markovića kontrolisali automobil marke „tiguan“ i da je suvozač M.P. izašao iz vozila i vređao policijske službenike, te se oglušio o naređenje policije da prestane, prenosi RTRS.

„Tokom hapšenja navedeno lice je pružalo otpor i nanelo jednom policajcu telesne povrede. M.P. je nastavio sa vređanjem policijskih službenika i u prostorijama Policijske uprave Gradiška, kao i sa pružanjem aktivnog otpora, te je tom prilikom zadobio telesne povrede kao i još dvojica policijskih službenika, a zatim je upotrebom fizičke snage oštetio inventar u prostorijama za smeštaj uhapšenih lica“, navedeno je u saopštenju policije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar