Hilari Klinton: Imperativ je da Trampa pošaljemo u penziju

BERLIN – Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton rezervisana je prema Berniju Sandersu, ali najavljuje podršku svakom predsedničkom kandidatu koga budu nominovale demokrate, prenosi AP.

U novom dokumentarcu „Hilari“, bivša američka državna sekretarka opisuje Bernija Sandersa kao osobu koju niko ne voli i ne želi da radi sa njim.

Svog nekadašnjeg suparnika u borbi za demokratsku nominaciju 2016. godine, a koga je u tom nadmetanju pobedila, da bi potom izgubila predsedničke izbore od Trampa, Klintonova je opisala rečima koje su izazvale lavinu komentara.

Ipak, Hilari Klinton je danas na Berlinskom filmskom festivalu, gde promoviše 4-časovni dokumentarni film „Hilari“, a koji će premijerno biti prikazan u martu, izjavila da je najveći prioritet da se na ovogodišnjim predsedničkim izborima, 3. novembra, pobedi Donald Tramp.

„Sačekaću da vidim koga će nominovati Demokratska stranka, ali podržaću nominovanog kandidata i nemojte da se iznenadite kada kažem da je imperativ da se sadašnji predsednik pošalje u penziju“, izjavila je Hilari Klinton.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.