U trendu

Himna i zastava na Trgu nezavisnosti u Podgorici

PODGORICA – Intoniranjem crnogorske himne i podizanjem zastave na Trgu nezavisnosti u Podgorici počela je proslava povodom 21. maja, dana kada je Crna Gora izašla iz zajedničke države sa Srbijom, a premijer Zdravko Krivokapić pozvao je građane da svi rade za dobro države.

Proslavi pored Krivokapića prisustvuju potpredsednik vlade Dritan Abazović, predsednik Skupštine Aleksa Bečić, i pojedini ministri.

“Moramo da pravimo Crnu Goru na dobro svih nas. Šest je ključnih ciljeva razvoja Crne Gore. Ova vlada ne protažira bilo kakvu naciju. Ni pozicija ni opozicija ne daju podršku ovoj vladi što znači da je ova vlada najbolja”, rekao je Krivokapić.

Pozvao je građane da se svi okrenu boljoj budućnosti Crne Gore.

“Hajde da se okrenemo da svi budemo u boljoj Crnoj Gori. Zadržavanje statusa kvo gde dominiraju kriminal i korupcija nije nešto što je opcija. Hajde da se udružimo i da pomognemo Crnoj Gori zajedno. Nadam se da će Crna Gora da progleda i da bude najbolje mesto za život a da mladi ljudi ne emigriraju”, naveo je Krivokapić, preneo je podgorički portal CdM.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar