U trendu

Hit: Sleteo kamionom s puta, sve objasnio na nemačkom – sa zagorskim izgovorom (video)

Sneg i led su okovali dobar deo Evrope, a problema u saobraćaju bilo je i na nemačkom autobanu gde je pažnju privukao vozač tegljača Darko Josipović.

Naime, Nemački mediji su snimili Josipovića, koji inače vozi za jednu slovenačku firmu, kako objašnjava da je sleteo sa puta A9 kamionom, u smeru ka Minhenu.

Spediteur aus Slowenien über seinem Unfall auf der A9

Darko Josipovic, Spediteur aus Slowenien, beschreibt sympathisch und menschlich wie es zu seinem Unfall kommen konnte. Auf der A9 in Richtung München bei Bad Klosterlausnitz verlor er am Dienstagmorgen die Kontrolle über sein Fahrzeug. Wegen Schnee und Glätte rutschte sein Sattelzug in die Leitplanke und verfing sich im Pfeiler eines Auto­bahn­schildes. Verletzt wurde niemand.

Posted by MDR Thüringen on Tuesday, January 12, 2021

Vozač je u utorak rano ujutro izgubio kontrolu nad svojim kamionom zbog obilnih snežnih padavina i klizavog puta pri čemu je njegova prikolica skliznula u zaštitnu ogradu i zaglavila se u stubu znaka auto-puta.

U nesreći niko nije povređen, a regionalni mediji prenose da ovo i ne bi bila neka vest „dok nisu poslušali kako je vozač za lokalnu medijsku kuću objasnio šta se dogodilo“.

Josipović je postao hit zbog svog nemačkog sa zagorskim izgovorom.

Ovu simpatičnu i ljudsku izjavu još potresenog Josipovića svakako treba poslušati, prenosi Jutarnji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar