U trendu

HR: Prvi film o noćnom provodu u Beogradu, „4 ruže“

ZAGREB – U utorak, 25. februara, u Zagrebu će pretpremijerno biti prikazan debitantski film reditelja Vasilija Nikitovića „4 ruže“, o noćnom provodu u Beogradu.

U filmu glume Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Milutin Milošević, Nada Macanković, Dragana Dabović, Sonja Kolačarić.

U najavi prvog filma o noćnom provodu u Beogradu, zagrebački Jutarnji list, uz kraći trejler, piše da ne treba propustiti priliku i pogledati kako to izgleda kada neiskvareni ljudi dođu u, kako kažu, „pokvareni grad“.

„Beograd već dugi niz godina nosi epitet ‘party’ destinacije Balkana. Provod u ‘gradu greha’, kako ga mnogi nazivaju, zagarantovan je i o odličnom noćnom provodu u Beogradu priča danima nakon“, piše list.

Velika glumačka imena, dodaju, u filmu „4 ruže“ donose priču jednog običnog čoveka kojeg su privukla svetla velegrada sa svim svojim čarima i porocima, kroz koju otkriva dileme i ideje s kojima se svako susretne pre ili kasnije.

Šule je ime momka koji u Beograd dolazi iz provincije i već prvog dana uz posao obezbeđenja u jednom lokalnom klubu, dobija nadimak Tarzan.

U želji da bude deo gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona.

Čitav njegov život vrti se oko lokala u kojem će upoznati „galeriju“ autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub „4 ruže“ otvoriće svoja vrata.

Svaka noć u klubu pamtiće se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promeniti živote.

Film je, osim izvrsne, kako se navodi, izvrsne kompozitorke Marije Jelić, okupio i poznate muzičare i bendove iz Hrvatske, Srbije i BIH – Rambo Amadeus, The Kuguars, Lollobrigida, Kal, Sevdah Baby, domaći Pavel.

Redovno prikazivanje filma počeće dva dana nakon pretpremijere.

„I ne zaboravite, što se dogodilo u Beogradu – ostaje u Beogradu“, piše list.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar