U trendu

Hrvatska: Uhapšen državljanin BiH koji je prevozio 4 strana državljanina

ZAGREB – Službenici sisačko-moslavačke Policijske uprave uhapsili su 40-godišnjeg državljanina BiH koji je prevozio četiri strana državljanina i naj taj način sprečili još jedan pokušaj krijumčarenja stranaca u Hrvatsku.
Policija je saopštila da je državljanin BIH osumnjičen za krivično delo protivzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj, kao i mogućih drugih krivičnih dela, a da su strani državljani odvedeni u službene prostorije nadležne policijske stanice.

Policija je navela da su sinoć, tokom pojačane akcije u suzbijanju nezakonitih migracija u mestu Mala Gorica na području Petrinje, policajci uočili automobil bosanskohercegovačkih registracija koji se nije zaustavio na znakove policije, već je vozač ubrzao u smeru mesta Nebojan. 
Zbog neprilagođene brzine na poljskom putu, automobil je sleteo u odvodni kanal, gđe se prevrnuo na krov pri čemu su vozač i dvoje stranih državljana lakše povređeni, navela je policija.

Utvrđeno je da je automobilom upravljao 40-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je prevozio četiri strana državljanina, prenela je Hina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar