U trendu

Influencerica kritikovala organizaciju vakcinisanja

RIM – Dan nakon što je popularna italijanska influenserica Kjara Feranji napisala kako baka njenog muža, takođe popularnog repera Fedeza, iako ima više od 80 godina, još nije vakcinisana, pozvali su baku na vakcinaciju, piše agencija Ansa.

Na to je Kjara Fernaji, čije komentare na društvenim mrežama prate milioni obožavalaca, napisala da je još više ljuta, jer nije pravedno da neko ostvari svoje pravo samo zato što je poznata osoba intervenisala ili zato što se neko uplašio da će biti javno prozvan.

Kritike koje je uputila Kjara Feranji, koja je ne samo poznata influencerica već i uspešna poslovna žena, najnoviji su primeri koji potvrđuju haos u organizaciji masovne imunizacije protiv kovid-19 u Italiji.

Odgovorni iz milanske opštine su negirali, ali je činjenica da jedna 80-godišnja žena, iako spada u kategoriju onih koji imaju prioritet, nije bila vakcinisana sve dok “neko” nije intervenisao.

Prema planu vakcinacije, u Italiji prednost imaju medicinsko osoblje, policija, vojska, stare osobe, za sada one iznad 80 godina, osobe koje pate od različitih bolesti i sa invaliditetom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.