U trendu

Italijanski bokser svedok masakra: 10 puta je ubo policajca, onda je krenuo na nas!

Italijanski bokser Vićenco Manđakapre koji je, zajedno sa svojim timom, bio svedok napada ispred britanskog parlamenta opisao je kako je napadač, koristeći dva noža, poput palica za bubanj, ubio nenaoružanog policajca.

Napadač, kojeg policija još nije identifikovala, imao je noževe u obe ruke kada je izbo policajca Kita Palmera naočigled „šokiranih“ članova bokserskog tima „Italia Thunder“, koji su bili u obilasku kompleksa parlamenta u vreme napada, naveo je on.

„Oko 10 puta ga je ubo u leđa, onda je ostavio policajca i krenuo ka nama“, rekao je Manđakapre, osvajač bronzane medalje na Olimpijskim igrama 2012. godine, prenosi AP.

Članovi bokserskog tima „Italia Thunder“, koji se u Londonu spremaju za meč protiv britanskog tima „Lionhearts“, opisali su kao „zaista strašan trenutak“ kada je kada je napadač pregazio ljude svojim automobilom na Vestminsterskom mostu, pre nego što je upao u kompleks parlamenta i izbo nenaoružanog policajca.

Prema rečima trenera tog tima Mauricia Steke i Manđiakaprea, polilicajac u civilu, koji je nosio odelo, izvukao je pištolj i vikao za napadačem da se zaustavi, dok je on trčao ka zgradi parlamenta.

Napadač je, međutim, nastavio je da trči, posle čega je na njega pucano više puta.

On je preminuo na licu mesta.

U jučerašnjem napadu na Vestminsterskom mostu i ispred zgrade britanskog parlamenta ubijene su četiri osobe, uključujući napadača, dok je 40 ranjeno.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar