U trendu

Izbori u Beranu referendum o sudbini manjinske Vlade CG

BERANE – Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da su predstojeći lokalni izbori u Beranama, u nedelju 27. marta, referendum o sudbini manjinske Vlade Crne Gore, a Ibrahimoviću i Šehoviću da je licemerno da oni pričaju šta je mera crnogorstva.

„Svako ko glasa SNP i DPS glasa za manjinsku vladu. Svi koji 27. marta glasaju za ove dve partije glasaju za povratak DPS-a“, naveo je Milačić na izbornoj konvenciji.

Osvrnuvši se na obraćanje Ervina Ibrahimovića u Bernama, koji je veče ranije govorio da se u Crnoj Gori vodi anticrnogorska politika, zajedno sa Damirom Šehovićem, Milačić je kazao:

„Zamislite tog licemerja da nam oni, koji su i danas u koaliciji sa DPS-om i ovde nastupaju sa DPS-om i decenijama nastupaju sa DPS-om, podržavaju kriminal, podržavaju mafiju, koji su glasali protiv naših svetinja, hteli zajedno da otmu naše svetinje, da oni nama pričaju šta je mera crnogorstva i šta je Crna Gora“.

On se, kako prenosi portal podgoričkog Dana, osvrnuo i na nedavnu izjavu premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija da namerava od manjinske buduće Vlade Crne Gore da isposluje 8.200 hektara crnogorske teritorije.

„Prekjuče je takozvani premijer, takozvane države Kosovo, rekao da će sa tom novom vladom koju pakuju Joković, Đukanović, Abazović i slični, da će lako da reši pitanje razgraničenja, 8.200 hektara ovde, u ovim krajevima, nad ovom zemljom“, podsetio je Milatović i poručio:

„Odavde želim da poručim toj družini, Jokoviću, Kurtiju, Abazoviću, Đukanoviću i ekipi, ne da neće dobiti 8.200 hektara, već niti jedan milimetar ove zemlje dobiti neće“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar