U trendu

Juta: Advokati Paltrou izvode stručnjake pred sud i čitaju izjave njene dece

PARK SITI – Očekuje se da će advokati američke glumice Gvinet Paltrou danas pozvati niz stručnjaka da daju izjave i pročitati izjave njeno dvoje dece tinejdžera na suđenju po tužbi Terija Sandersona zbog sudara na skijanju 2016. godine u Park Sitiju u Juti.

Sanders je juče rekao da ga je Paltrou tokom skijanja udarila s leđa, nakon čega je doslovce poleteo, preneo je AP.

Ishod suđenja u Juti zavisi od toga ko je u koga udario.

Paltrou je nekoliko dana ranije svedočila da ju je 76-godišnji Sanderson udario u leđa, a on kaže suprotno i da su mu u sudaru polomljena četiri rebra.

Dodao je kako mu je sudar u jednom od najekskluzivnijih letovališta u Severnoj Americi izazvao potres mozga i simptome koji su promenili njegovu ličnost i zategli porodične odnose.

Sanderson se prisetio „kako je žena koja je vrištala uletela u njega i udarila ga između lopatica pesnicama i štapovima dok je pokušavao da zakloni glavu“.

„Sve što sam video bilo je puno snega i nisam video nebo, ali sam leteo“, rekao je Sanderson, nazvavši to „ozbiljnim udarcem“.

Advokati Gvinet Paltrou tvrdili su da je tužba pokušaj „opsednutog čoveka da iskoristi bogatstvo i slavnu ličnost glumice“.

Sanderson tuži Paltrou tražeći naknadu od 300.000 dolara dok glumica tuži Sandersona uz naknadu od jedan dolar i pokrivanje advokatskih troškova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.