U trendu

Kisić: Srpski narod uvek bio na strani slobode i pravde

DRVAR – Izaslanica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić prisustvovala je u Drvaru obeležavanju dana te opštine i 81. godišnjice ustanka naroda BiH protiv fašizma, poručivši da je srpski narod u toj borbi podneo veliku žrtvu za slobodu i mir, najveće vrednosti čovečanstva.

Kisić je istakla da Srbija i srpski narod, gde god živeo, poštuje druge, ali da nikada neće dati svoje, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

„Mir, sloboda, pravda, dobrosusedski odnosi, jesu ideali uz koje čvrsto stojimo i istovremeno se sa ponosom i poštovanjem sećamo svih koji su živote i svoju budućnost dali za slobodu u kojoj mi danas živimo“, istakla je Kisić i dodala da Srbija ni danas ne odstupa od ideala za koje su se borili slavni preci.

Ministarka je naglasila da je Srbija danas ekonomski sve jača i snažnija zemlja koja kontinuirano radi na tome da obezbedi bolji život ne samo za građane Srbije, već i za srpski narod gde god se on nalazio.

Ona je podsetila da su Srbija i predsednik Vučić to na delu i pokazali u Drvaru, gde je otvoren pogon jedne fabrike koja danas uspešno posluje.

„Građani Drvara i Republike Srpske treba da znaju da je njihova Srbija uvek uz njih i da će im uvek pomagati. Samo zajedno u slozi možemo postići da naše države budu jake i prosperitetne i da građani žive u miru i blagostanju“, poručila je Kisić.

Načelnica Opštine Drvar Dušica Runić navela je da je prošlost ostavila duboke rane u ovom gradu, ali da građani Drvara hrabro koračaju napred, kako bi Drvar bio dostojan budućih generacija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.