U trendu

Knežević ironično čestitao CG pravosuđu i Veljoviću

PODGORICA – Predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević oglasio se na Tviteru ironičnom porukom da, kako je naveo, „čestita“ crnogorskom pravosuđu i bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću oslobađajuću presudu u slučaju napada na službeno lice u vršenju dužnosti.

Veljović, koji je sada savetnik predsednika Mila Đukanovića, se teretio da je napao policijaca tokom prošlogodišnjih protesta na Cetinju protiv ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija u Cetinjskom manastiru.

„Čestitam crnogorskom pravosuđu na oslobađajućoj presudi Veselinu Veljoviću. A možda je trebalo sačekati još malo, i o istom trošku osloboditi i sina Vesne Medenice.“, napisao je Knežević na Tviteru.

Protiv sina Vesne Medenice, bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore, Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet radi utvrđivanja njegove umešanosti u šverc narkotika i cigareta.

U podgoričkim medijima je proteklih dana procureo transkript poruka sina Medenice u kojima on kaže da njegova majka zna za njegove švercerske aktivnosti i da će ga zaštiti.

Veljoviću je oslobađajuća presuda doneta juče.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.