U trendu

Knežević na Instagramu: Odmah uhapsiti Veska Lekića

PODGORICA – Predsednik Atlas Grue, Duško Knežević, koga zvanična Podgorica potražuje zbog niza krivičnih dela, smatra da direktor Uprave za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, Vesko Lekić, treba odmah da bude uhapšen.

Knežević je to rekao u uključenju uživo na Instagramu i dodao da mu je podatke o Lekiću dostavio prethodni direktorr te uprave, Peđa Mitrović.

„Lekić je čovek koji treba da bude odmah uhapšen i procesuiran jer on direktno odgovara Acu i Milu Đukanoviću“, kazao je Knežević,

Knežević je zahvalio Mitroviću što, kako je naveo, „brine o njemu“.

„Dosta podataka mi je Peđa Mitrović, njegov (Lekićev) prethodnik, dostavio. Zahaljujem mu što brine o meni i što se potrudio da njegov naslednik treba da završi gde mu je mesto, a to je da odgovara za kriminalne aktivnosti koje radi“, rekao je Knežević.

On je, prenose podgoričke Vijesti, dodao da se sve pare koje stignu u Crnu Goru „privatnim kovertama“ nose braći Đukanović.

„Imam milion dokaza. Ako ne sad, Lekiću hapšenje ne gine kad dođe nova vlast, i tehnička vlada“, kazao je Knežević.

Knežević je i ranije Lekića pominjao u svojim Instagram video objavama.

Predsednik Atlas grupe objavio je juče kratku verziju devetog razgovora sa Nenadom Vujoševićem, sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva, i za danas najavio novi snimak.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.