U trendu

Kraljica besna na princa Čarlsa: Bio si loš primer deci, vidi šta ti sinovi rade!

Kraljica Elizabeta uzrujana je zbog bračnih problema koje imaju princ Vilijam i Kejt Midlton, a neki mediji pišu da čak smatra da je princ Čarls glavni krivac za bračne nesuglasice svog sina i snaje.

Vilijamova baka veruje da je bračni neuspeh princa Čarlsa i princeze Dajane bio loš primer za princa Vilijama čiji je brak, navodno, u krizi zbog njegovog odlaska na skijanje sa prijateljima, gde se malo opustio. Ovakvi “nestašluci” dosad su uglavnom bili rezervisani za princa Harija, a sada je na red došao i Vilijam. Poznato je koliko se kraljica trudi da održi u javnosti privid skladne kraljevske porodice i zato je pozvala Vilijama i objasnila mu da se u sliku kraljevske porodice ne uklapaju zabave sa prijateljima na skijanju ni druženje sa modelima.

Vilijam je, naime, u aprilu otišao sa prijateljima na skijanje u Švajcarsku, a tokom kratkog odmora snimljen je kako se druži sa manekenkom Sofi Tejlor i uživa u noćnom životu. Snimak prinčevog izlaska i zabave u noćnom klubu postala je pravi hit na internetu, zbog čega je princeza Kejt, kako prenose britanski tabloidi, izgubila živce. Zbog toga Kejt i Vilijam i idu kod bračnog savetnika kako bi popravili i poboljšali odnose i spasili brak koji je u prvoj ozbiljnijoj krizi.

Dobri poznavaoci prilika u kraljevskoj porodici ističu da je Vilijamov izlet u Švajcarsku samo kap koja je prelila čašu u odnosima prinčevskog para i kako nesuglasice i trzavice traju od ranije. Izvor blizak paru tvrdi da su njihovi zajednički intervjui i nastupi u javnosti namešteni i da par glumi sreću, a Kejt se zapravo bori da mu oprosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar