U trendu

Maloletnici optuženi za smrt troje tinejdžera

OKALA — Dva maloletnika uzrasta 17 i 12 godina optuženi su za smrt troje tinejdžera čija su tela pronađena krajem marta duž puta u Floridi i u prtljažniku delimično potopljenog vozila, saopštile su danas lokalne vlasti.

Kako prenosi Asošijeted pres, u toku je potraga za još jednim tinejdžerom (16).

Dvojica osumnjičenih u pritvoru terete se za ubistvo prvog stepena.

Državno tužilaštvo razmatra slučaj kako bi utvrdilo da li će se osumnjičenima suditi kao punoletnim osobama.
Prva žrtva identifikovana kao Lejla Silvernejl (16) pronađena je na ivici puta 30. marta i kasnije je preminula u bolnici, dok je dečak (17) pronađen mrtav sutradan nedaleko od prvog mesta zločina.

Šesnaestogodišnja devojčica, koju je porodica nedavno identifikovala kao Kamil Kvorls, pronađena je ubijena 1. aprila u prtljažniku automobila koji je delimično potopljen u jezero.

Sve žrtve stradale su od prostrelnih rana nanetih vatrenim oružjem, a prema saopštenju policije, bile su umešane u lokalne bande, iako ništa konkretno ne ukazuje na rivalstvo.
Dvojica osumnjičenih priznali su da su pucali u žrtvu pronađenu u gepeku vozila. Šerif Bili Vuds rekao je da je 12-godišnjaka uhapsila policija Okale 31. marta nakon „svađe“ u školi, i da je već bio u pritvoru kada su podignute optužbe za ubistva tinejdžera.

Osumnjičeni 17-godišnjak uhapšen je u svojoj kući u četvrtak uveče.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar