U trendu

Mediji: U Vodicama ubijen poznati preduzetnik i još tri osobe

ZAGREB – Poznati preduzetnik sa područja Šibenika ubijen je danas u Vodicama, a oko pola sata kasnije pronađene su još tri mrtve osobe u objektu na Južnoj magistrali, javljaju hrvatski mediji.

Policija je potvrdila da je u Vodicama u vozilu pored puta pronađen mrtav muškarac, a da je nešto kasnije od Hitne medicinske pomoći primila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali, prenosi Index.hr.

Mediji navode da je potraga za napadačem proširena na splitsko i zadarsko područje, što iz policije nije potvrđeno.
Slobodna Dalmacija prvo je objavila da je ubica počinio samoubistvo, ali je kasnije navela da se on nalazi u kući te da ga je opkolila policija.

Kako saznaje portal Šibenik.in, poznati preduzetnik je ubijen iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jedne radnje u Vodicama.

Pola sata kasnije policija je od Hitne pomoći primila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Šibenik.in piše da je, prema informacijama do kojih su došli, ubjica prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sedište jedne firme u stečaju, a da je zatim otišao u Vodice, gde je likvidirao vlasnika jednog trgovinskog lanca dok je sedeo u svom automobilu.

Motiv ubistva su navodno dugovi, a spekuliše se da je u Šibeniku ubijena stečajna upraviteljka firme u čijem se sedištu u Šibeniku dogodilo ubistvo.

„Prve informacije ukazuju na to da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mesta događaja počeo je uviđaj, a u ovom trenutku ne možemo da potvrdimo da li su slučajevi povezani”, navode iz policije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar