U trendu

Medojević: Borba za slobodu i demokratiju se nastavlja

PODGORICA – Poslanik Demokratskog fronta i lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević zahvalio je svima na podršci koja mu je pružana prethodnih dana, dok se nalazio u pritvoru i dodao da nastavlja borbu za slobodu.

„Jutros u 2:40 na slobodi, posle 14 dana od protivustavnog i protivzakonitog kidnapovanja od režima, zbog javno izgovorene reči. Samo jako“, napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

Nakon izlaska i zatvora, Medojević je poručio da su njegova supruga i on zahvalni svima na podršci i, kako je rekao, ogomnoj pozitivnoj energiji koju ste nam davali u ovim danima teških izazova za nas.

„Borba za slobodu se nastavlja. Sad je valjda jasno svima da je vreme za jedinstvo i slogu svih ljudi koji ne žele da trpe ropstvo i diktaturu“, istakao je Medojević.

Dodaje, da bolesni, kompromitovani, korumpirani sistem koji masovno krši ljudska prava i slobode, diskriminiše ljude, preliva nacionalno bogatsvo u svoje džepove, rasipa resurse i gura nas u dužničko ropstvo i bankrot, deli i svađa, mora biti odbačen.

„Vreme je za novi društveni dogovor o temeljnim vrednostima – slobodi i demokratiji. Hvala svima.Samo jako“, zaključio je Medojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.