U trendu

Medojević: PzP za tehničku vladu ili nove izbore

PODGORICA – Pokret za promjene nikada neće biti deo mafijaških dilova i izdaje birača, poručio je danas predsednik tog pokreta Nebojša Medojević i istakao da PzP može da razgovara samo i isključivo o formiranju tehničke vlade od strane parlamentarnih stranaka koje su na izborima pobedile „diktatorski mafijaški režim Mila Đukanovića i oko organizovanja vanrednih parlamentarnih izbora“.

„Poverenje između konstituenata pobedničke parlamentarne većine je poremećeno političkim manevrima delova vladajuće većine i potpisivanjem Memoranduma koji je predstavljao prekompoziciju parlamentarne većine i izdaju izborne volje građana“, naveo je Medojević u postu objavljenom na njegovom fejsbuk profilu.
Ističe da je PzP i DF od početka krize zagovarao skraćenje mandata Skupštine, formiranje prelazne vlade u okviru iste većine od 41 poslanika i dogovor o izborima.
„PzP nikad neće biti deo mafijaških dilova i izdaje birača. U politici postoji 90 odsto pitanja oko kojih treba pregovarati. Ima 10 odsto pitanja oko kojih se ne pregovara i jedan odsto pitanja za koje se daje život. Samo složno, samo jako“, naveo je Medojević.
Napisao je i da očekuje da će Dritan Abazović vrlo brzo biti predložen za mandatara, kako kaze, „mafijaške vlade“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar