U trendu

Medojeviću opet pozlilo, prebačen u Klinički centar

PODGORICA – Poslaniku opozicionog Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću je opet pozlilo i iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) prebačen je u Klinički centar Crne Gore (KC CG) u Podgorici, saopštio je DF.

Funkcioner DF Nikola Bajčetić napisao je na svom fejsbuku da je Medojević opet prevezen iz ZIKS-a u KC CG i da se ne oseća dobro, prenela je RTCG.

Medojević je i u subotu prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore, jer mu se pogoršalo zdravstveno stanje zbog štrajka glađu.

On je uhapšen prethodne sedmice i nalazi se u zatvoru, jer je odbio da kaže ko je pripadnik ANB-a koji mu je saopštio da je tužilac Milivoje Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše uzeo 100.000 eura, kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju „Carine“.

Medojević je prethodne sedmice kažnjen sa još dva meseca zatvora, jer je odbio da svedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih ranijih tvrdnji, da je Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.