U trendu

Melanija je plakala, ali ne od sreće: šokantne tajne porodice Tramp (foto, video)

Korisnici interneta veoama su burno reagovali na nedavno objavljene delove knjige Majkla Wolfa, Vatra i bes: Trampova Bela kuća, koja opisuje šta se zaista dešavalo u prvoj godini predsedničkog mandata Donalda Trampa.

Samo 24 časa otkako se prvo poglavlje pojavilo u listu Daily Intelligencer, Tramp je otpustio svog nekadašnjeg najbližeg saradnika Stiva Benona, i naredio svojim advokatima da po bilo koju cenu spreče objavljivanje knjige.

Iako je u odlomcima knjige dosta uznemirujućih delova, najšokantniji su oni koji opisuju odnos Donalda i Melanije Tramp. Ovo su samo neki od njih:

  1. Melanija, ali i cela porodica Tramp, uključujući i Donalda, su bili uvereni da će on izgubiti izbore. Ona je ‘bila uverena da njen suprug neće postati predsednik i da će se tada vratiti normalnom životu. Gubitak izbora je bila pobeda za njih.
  2. Bila je slomljena kada je pobedio. – Malo posle osam uveče na dan izbora, kada se pojavila naznaka da bi Donald mogao da pobedi, Don Jr. je rekao prijatelju da je njegov otac izgledao kao da je ugledao duha. Melanija je plakala, ali ne od sreće -.
  3. Nova Prva dama je na dan inauguracije bila očajna. To nije novost za one koji su pratili njeno ponašanje tog vikenda, ali Volf u knjizi navodi da ni Tramp nije uživao u inauguraciji. – Bio je ljut što nijedna poznata ličnost nije prihvatila učešće na tom događaju, nezadovoljan smeštajem u Kući Bler i pred drugima se svađao sa suprugom, koja je bila na ivici suza -.
  4. Par spava u odvojenim sobama, što nije baš uobičajeno. – Trampa Bela kuća uznemirava i pomalo plaši. On se povukao u svoju spavaću sobu i to je prvi put još od mandata Džona Kenedija da predsednički par ne spava u istoj sobi – navodi Volf. Kada su se početkom prošle godine pojavili navodi da Melanija ‘odbija’ sa deli postelju sa Donaldom, Bela kuća ih je kategorički opovrgla.
  5. Nejasno je gde Melanija provodi vreme, jer ne boravi u Beloj kući. – Magazin Holivud Reporter je nedavno objavio: ‘Sa Melanijinim odsustvom, osoblje Ivanku Tramp zove ‘prvom damom’-.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.