U trendu

Melanija odala počast princezi Dajani odevnom kombinacijom

LONDON – Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp danas je, tokom zvanične posete njenog supruga Velikoj Britaniji, na poseban način odala počast pokojnoj princezi Dajani – obukla je Dolče i Gabana haljinu u Dajaninim najdražim bojama – beloj i mornarsko plavoj, piše Dejli Mejl.

Ona je D&G haljinu oplemenila mornarsko plavim kamenom, belo-mornariski plavim Erve Pjer šeširom i mornarsko plavim cipelama na štiklu marke Manolo Blanik.

Prva dama SAD evidentno je pronašla inspiraciju u odevnoj kombinaciji koju je princeza Dajana nosila 1995. godine, povodom 50. godišnjice pobede na Japanom u Drugom svetskom ratu.

Predsednika SAD Donalda Trampa i prvu damu Melaniju Tramp po dolasku u Londonu primili su vojvoda i vojvotkinja od Kornvola, princ Čarls i Kamila, a u Bakingemskoj palati dočekala ih je kraljica Elizabeta II. Vojvotkinja Kamila odučila se za belu haljinu do ispod kolena i beli šešir.

Dolazak predsednika i prve dame s balkona palate pratili su Trampova ćerka Ivanka i njen suprug Džared Kušner. Ivanka Tramp za tu je priliku obukla beli sako i belu suknju dizajnerke Alesandre Rič.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.