U trendu

Milačih pozvan na saslušanje zbog objave saopštenja

PODGORICA – Predsednik Prave Crne Gore, stranke parlamentarne većine, i poslanik u Skupštini Marko Milačić pozvan je u policiju nasaslušanje, zbog objave političkog saopštenja na njegovoj fejsbuk stranici.

Milačić je tim povodom izjavio da ovaj poziv, koji mu je upućen po nalogu tužioca Milivoja Katnića, doživljava kao klasični pritisak odlazećeg, kako je naveo, „duboko korumpiranog Tužilaštva, koje je direktno povezano sa DPS-om, na novu vlast, čiji je Prava Crna Gora deo“.

On je kazao da je DPS-u, s obzirom na to da su izgubili ključne poluge vlasti i izbore, ostalo jedino Tužilaštvo i sa njim povezane policijske strukture, „kako bi pokušavali da svakojakim, naravno u suštini jalovim, pritiscima destabilizuju novu vlast i zemlju što su naravno pokušali 5. septembra na Cetinju i što im nije prošlo“.

„Ovaj poziv dolazi nedugo nakon što sam podneo krivičnu prijavu protiv doskorašnjeg lidera ovih i sličnih struktura Zorana Lazovića, kao i nakon što sam javno i u Skupštini Crne Gore u lice kazao svu istinu Milivoju Katniću, tako da ovaj poziv vidim i kao neku vrstu osvete, što kod mene, a oni to odlično znaju, niti pali, niti je ikada palilo, pa je stoga običan pucanj u prazno“, rekao je Milačić i dodao da će se na poziv odazvati sa zadovoljstvom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar