U trendu

Milanović: Za ovu vladu sam ružan, prljav ili zao

ZAGREB – Predsednik Zoran Mlanović tvrdi da je ministrima aktuelne vlade Andreja Plenkovića zabranjeno da budu u njegovoj delegaciji, pa i na zajedničoj fotografiji jer je, kako kaže, on za njih „ružan, prljav ili zao“.

Milanović je novinarima u Sinju rekao da je šef hrvatske diplomatije Gordan Grlić Radman sa njim u ponedeljak trebalo da ide u Brisel, na samitu NATO, koji se, kako je kazao, održava ređe nego Sinjska alka.

„Prekjuče je pozvao predstavnika mog kabineta, moram ovo reći, da ipak ne može da na taj samit ide u mojoj delegaciji. Ok, meni neće faliti, tamo ima još jakih diplomata, ali zašto ne ide niti jedan od ministara sa mnom“, upitao je Milanović, prenelis u hrvatski mediji.

Uporedio je to sa periodom kada je on bio premijer i rekao da mu tako nešto nije padalo na pamet, a ni njegovim ministrima da ga tako nešto pitaju.

„Mene moji ministri nisu pitali takve stvari. Gde bih ja zabranio ministru da ide nekuda sa Kolindom-Grabar Kitarović? Ako te hoće u delegaciji idi. Dakle, ljudima je zabranjeno da budu na istoj fotografiji sa mnom jer sam ružan, prljav ili zao“, naveo je Milaović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.