U trendu

Milatović: Večeras CG napravila odlučan korak napred, nema više trzavica sa region

PODGORICA – Lider pokreta Evropa sad Jakov Milatović, koji je, prema prelminarnim rezultatima pobedio na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, izjavio je večeras da je Crna Gora napravila odlučan korak napred, da je njegova pobeda istorijska, kao i da tu zemlju nikada više neće voditi trzavice sa zemljama Zapadnog Balkana i regiona.

On je na konferenciji za novinare rekao da je ovo noć koju je Crna Gora čekala više od 30 godina i da je rečeno zbogom „prevaziđenom režimu Mila Đukanovića“.

„Vidite kakva je ovo sila zajedničke Crne Gore i to je Crna Gora svih nas koji smo je čekali i zato je ona ovako velika i istorijska. Mi smo večeras rekli zbogom kriminalu i korupciji sa politikom Crne Gore, rekli smo veliko dobro veče i dobar dan evropskoj Crnoj Gori. Ostavljamo prošlost u prošlosti i idemo u budućnost i pozivam sve da dostojanstveno slave pobedu demokratske Crne Gore“rekao je Milatović.

On je naglasio da Crnu Goru više niko nikada neće deliti, siromašiti i zarobljavati zemlju kriminalom i korupcijom.

„Radićemo na bogatstvu, jednakosti i evopskom putu, u nardenih 5 god izvešćemo CG u EU. Nikada vieš iz CG neće ići trzavice prema zemljama Zapadnog Balkana i regiona. Želimo sve najbolje odnose, zajedništvo i napredak u ZB. Želimo da se bavimo vladavomom prava, ekonomijom i eviopskim integracijama. To su 3 prioriteta rekli smo zbogom pogubnom režimu“, rekao je Milatović.

Naglasio je da je ovo pobeda pomirene CG.

„Ovo je istorijski dan, dostojanstveno da slavimo jer ništa ne treba da unizi večičanstvenost ove naše pobede. Uvek ćete svi imati iste šanse za uspeh u životu i gde ćete jedino biti potrebno koliko ko zna i ume. za to smo se borili“, zaključio je on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar