U trendu

MILENA Milatović: Očekujem pobedu i slavlje širom Crne Gore

PODGORICA – Supruga predsedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, MILENA Milatović, rekla je danas da očekuje sigurnu pobedu i veruje da se tome nadaju svi građani Crne Gore.

„Verujem da je za svakog od nas životni standard ono što nas interesuje da čujemo od svih političara, tako da verujem da je i to uz njegove lične karakteristike i vrednosti koje neguje ono što će građane opredeliti da glasaju za Jakova danas“, rekla je Milatović za Tanjug odgovarajući na pitanje da li je povećanje životnog standarda u prethodnom periodu koje se dogodilo u vreme vlade u kojoj je njen suprug bio ministar nešto što će opredeliti građane da glasaju za njega.

Na pitanje da li se očekuje slavlje večeras u štabu Pokreta Evropa sad, Milatović je odgovorila da se slavlje očekluje širom Crne Gore.

„Samo se nadam da će to biti lepo i demokratski mirno kao što nam priliči“, rekla je Milatović uoči glasanja sa suprugom Jakovom na biračkom mestu u zgradi Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.