U trendu

Milošević: Najbolje izdanje Partizana

NURSULTAN – Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegov tim u meču Lige Evrope protiv Astane bio u najboljem izdanju i da je ispunio sve ono što je pre meča bilo dogovoreno.

Crno-beli su večeras pobedili Astanu 2:1 u drugom kolu grupne faze LE i tako došli do prvog trijumfa u tom evropskom takmičenju.

„Igrači su apsolutno ispunli sve ono što smo tražili i na čemu smo insistirali, čak i više nego što sam ja očekivao. Na kraju, opet naša stara boljka koštala nas je nerava pred kraj. Trebalo je dosta ranije da završimo utakmicu, imali smo bezbroj šansi. Mislim da svi moramo da budemo zadovoljni, ja prvi, ali i svi navijači Partizana. Mislim da je ovo možda bilo najbolje izdanje Partizana koje sam ja video“, rekao je Milošević posle meča za RTS.

On je istakao da je teren bio jako težak za igru, kao i da protiv protivnika kao što je Astana nije bilo lako stvoriti sedam-osam gol šansi.

„Imali smo nekoliko šansi jedan na jedan sa golmanom, ne znam šta se desilo kod tog trećeg gola koji nam je poništen. Još jednom, čestitam momcima“, zaključio je Milošević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.