Monstrum: Repovao o ubistvu svoje devojke – koje je STVARNO uradio (video)

Muškarac iz Kalifornije, koga je u baru „King Edi“ u Los Anđelesu, čuo i snimio jedan od gostiju, repovao je o tome kako je ubio svoju devojku, da bi nekoliko nedelja kasnije bio optužen upravo za to.

Robert Kamu (27) iz Kalifornije u sredu je optužen za ubistvo s predumišljajem, nekoliko nedelja nakon što je uhapšen u Los Anđelesu zbog ranijeg slučaja nasilja u porodici, kada je optužen da je 22. aprila tukao i davio svoju devojku Amandu Kaster (31).

Kaster je nestala krajem jula, a policija sumnja da ju je Kamu ubio 29. jula, dok je bio na uslovnoj slobodi. Njeno telo još nije nađeno.

Muškarac po imenu Majkl Mur, koji ga je snimio 30. jula, govorio je medijima o uznemirujućim rečima pesme: „Ubio sam moju ku*ku i sahranio ku*ku u blatu…“

– Pomislio sam: „Da li je to stvarno rekao? Ma jeste“ – seća se Mur.

– Govorio je to sa takvom žestinom. Mislim da su svi u baru koji su ga čuli u trenutku zaćutali. Vreme je stalo.

Policija je saopštila da je zaplenila snimak nekoliko sati nakon što je uhapsila Kamua i našla krv i „dokaze o primeni nasilja“ u njegovoj kući. Očevici su rekli da su ga te večeri videli kako stavlja Amandino „beživotno telo“ u prtljažnik svog automobila prenosi Blic.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.