U trendu

Monstruozna osveta: Istrenirala veverice da joj osakate bivšeg momka

Žrtva je ostala bez dva prsta i jednog testisa. Policija u Detroitu uhapsila je 45-godišnju Dženis Smit zbog sumnje da je trenirala veći broj veverica radi napada na njenog bivšeg ljubavnika.

Džejms Robinson, 51-godišnja žrtva ovog suludog plana, samo u poslednjih mesec dana bio je žrtva više napada u kojima je učestvovalo desetak veverica. On je u tim napadima pretrpeo više ozbiljnih povreda, a najgori su gubitak dva prsta i jednog testisa.

Robinson nije imao pojma zašto ga veverice napadaju, sve dok nije video svoju bivšu devojku, koja je inače bivši cirkuski dreser i trener životinja, kako bodri malene glodare dok ga napadaju.

– Bila je skrivena u grmlju, ali mogao sam jasno da je vidim i čujem. Izdavala je naređenja vevericama i govorila im da me napadaju – izjavio je Robinson. Shvativši da bi u jednom trenutku čak i život mogao da mu bude ugrožen, Robinson se obratio policiji, koja je otišla u posetu kod Smitove.

U njenom stanu pronađene su desetine kaveza u kojima se nalazilo ukupno 27 veverica. Tamođe su pronašli i lutke pomoću kojih ih je trenirala, a na čijim su licima bile nalepljene Robinsonove fotografije.

Šef detroitske policije Džejm Krejg potvrdio je da je Smitova optužena za napad i da je tokom ispitivanja sve priznala.

– Ona je hvatala i trenirala veverice da uznemiravaju i napadaju gospodina Robinsona, inače njenog bivšeg momka. Pre je trenirala lavove u cirkusu, pa joj je dresura veverica bila veoma laka. Rekla je da je planirala da napravi vojsku od 50 do 100 vjeverica – izjavio je šef policije.

Smitova je suočena sa čitavim nizom optužbi, od maltretiranja životinja, pa sve do njihovog korišćenja kao oružja. Njeni advokati zahtevaju da se izvrši procena psihijatrijskog stanja Smitove, pošto smatraju da ona pati od ozbiljnih problema, zbog čega nije sposobna za suđenje. Kao potvrdu psihičkih problema izjavili su da bi bilo kudikamo smislenije da je, kao dreser, upotrebila pse ili medveda, nego vjeverice.

U slučaju da ipak dođe do suđenja, Smitovoj preti maksimalna kazna od 65 godina zatvora, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar