U trendu

Monstruozno: Majka iz pakla ispekla kćerku (2) na roštilju, komšije čule krikove

Istragom se sada pokušava utvrditi je li 27-godišnja žena devojčicu ranije ubila ili ju je zapalila dok je još bila živa. Uhapšena je živela s majkom, koja kobne večeri nije bila kod kuće, prenose mediji u regionu

Belgijska policija uhapsila je majku zbog sumnje da je sopstvenu 2-godišnju ćerku ispekla na roštilju, javljaju lokalni mediji. Julie M. (27), navodno poreklom iz Afrike, uhapšena je u nedelju u gradu Zemstu, severno od Brisela.

Policiju su pozvale komšije jer su čuli da dete vrišti dok je ispod garažnih vrata sukljao dim. Kada su upali unutra, policajci i vatrogasci su ženu zatekli kako pokušava telo deteta da ispeče na roštilju. Telo je već bilo u neprepoznatljivom stanju tako da su mogli samo utvrditi smrt.

– Obe smo trebale da izgorimo. Samo tako ćemo zajedno u raj – navodno je policajcima rekla žena u teškom psihičkom i fizičkom stanju.

‘Moguće da je mentalno bolesna’

Psihijatar Hans Hellebuyck kaže kako je “izuzetno teško pretpostaviti šta ljudima u ovakvim slučajevima prolazi kroz glavu“.

– Ako je zaista rekla da je upalila vatru na roštilju jer samo duše kremiranih odlaze u nebesa, onda je moguće da je mentalno bolesna. Ne tvrdim da jeste, ali i to treba uzeti u obzir – istakao je Hellebuyck, piše Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.