U trendu

Monstruozno: Porodica mesecima mučila autističnu ženu, terala je da jede majčin pepeo…

Na sudu u Nju Orleansu podignuta je optužnica protiv pet članova porodice koji su u avgustu 2015. zatočili 22-godišnju autističnu rođakinju u kavez pored svoje kamp-kućice i mučili je punih deset meseci.

Rejlin Noup (Raylaine Knope, 42) trebala je da se brine o svojoj rođakinji, čije ime nije objavljeno, nakon smrti njene majke. Među optuženima su i članovi porodice Teri Noup (Terry Knope) (45), Džodi Lambert (Jody Lambert) (23) i Tejlor Noup (Taylor Knope) (20). Rođaci su zatvorili mladu ženu u kavez izvan kuće u koji su stavili šator i bure koje je koristila kao WC.

U optužnici stoji da su je fizički i psihički mučili i terali na rad, a kada nije radila, morala je biti u kavezu. Nakon jednog pokušaja bega, rođaci su joj zapretili da će je ubiti.

U sudskim dokumentima je navedeno da su rođaci, između ostalog, razbili žrtvi dlan čekićem, palili joj ruke upaljačima i gađali je vazdušnom puškom. U jednom incidentu prisilili su je da pojede pepeo svoje pokojne majke.

U dokumentima, takođe, stoji da je porodica svoju rođakinju želela da proda kao seksualnu robinju. Prisiljavali su je da nudi seksualne usluge muškarcima koji su dolazili u posetu.

Mlada žena bila je prisiljena da čisti kamp-kućicu četkicom za zube i reže travu oko kućice makazama, a ako ne bi napravila što su tražili, rođaci bi je izgladnjivali.

Šokirani komšija izjavio je za televiziju WDSU da poznaje porodicu koja je živela u kamp-kućici, ali da nijednom nije video njihovu autističnu rođakinju i nije znao da je došla da živi s njima. Ako budu osuđeni, njenim zlostavljačima preti doživotna zatvorska kazna, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.