Na stubu srama: Ovog novinara danas mrzi CEO svet, evo i zašto! (foto)

Bostonski novinar i pisac Dejvid Livit pokazao je kako nekim ljudima saosećajnost i podrška jednostavno nisu deo karaktera, niti će to ikada biti.

Livit je na Tviteru više puta i u prošlosti pokazivao netrpeljivost prema pevačici Arijani Grande na čijem se koncertu juče u Mančesteru dogodio masakr kada je bombaš-samoubica Islamske države ubio 22 a ranio 59 osoba.

Ovaj novinar kojeg neumnjivo, potrešen hororom u Engleskoj, danas mrzi ceo svet, napisao je ne jedan, nego dva krajnje neukusna i bezobrazna tvita.

„Više potvrđenih smrtnih slučaja u Mančester Areni. Poslednji put kad sam slušao Arijanu Grande i ja sam skoro umro“, napisao je ovaj novinar, inače spoljni saradnik s CBS stanice.

Kako bi još više pokazao koliko ne podnosi ovu pevačicu, samim tim verovatno i njene mlade obožavaoce koji su juče poginuli, Livit je napisao i ovo:

„Više od godinu dana sam mislio da je Arijana Grande nešto što naručujete u Starbaksu“, napisao je.

Nije teško pomisliti kakvu je lavinu komentara širom sveta izazvao ovaj čovek.

Ne može se rečima opisati šta su mu ljudi pisali u replikama, a pojavile su se i neke njegove kolege iz Bostona koje su ga oštro iskritikovale zbog manjka empatije.

Tek kada je video šta je napravio, ovaj čovek je, verovatno u strahu od gubitka posla, obrisao oba svoja sporna tvita.

2 komentara
  1. VERKA

    REKLA BIH DA JE KONJ LI CU TIME UVREDITI KONJA…JER KONJ IMA DUSU

  2. Begbie

    Budala

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike