U trendu

Najlepše stranice CG istorije ispisane pre Tita

PODGORICA – Jedan od lidera najuticajnije vladajućeg Demokratskog fronta Andrija Mandić je ocenjujući aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori rekao da predsednik, premijer predsednik Skupštine, Milo Đukanović, Zdravko Krivokaić i i Aleksa Bečić, ne dozvoljavaju rastanak sa diktaturom komunističke partije Josipa Broza, koja je osuđena od čitavog demokratskog sveta.

Mandić kaže da domaća i međunarodna javnost, kao i najvažniji analitičari, složni su oko toga da su litije za odbranu svetinja bile glavni oslonac za prošlogodišnju promenu vlasti.

“Slušajući ovih dana Bečića i Đukanovića, izgleda da je sva ta uložena energija imala za cilj povratak kulta Josipa Broza Tita! Ovaj užasni falsifikat je direktno suprotstavljen željama većine građana Crne Gore koji su zadivili Evropu čvrstom verom u Boga i lepšu budućnost”, napisao je Mandić na Tviteru.

On je pozvao Đukanovića, Krivokapića i Bečića da stanu.

“Gospodo, stanite! Počeli su s nama da zbijaju šale čak i ljudi iz bivših republika SFRJ, što su imali istog predsednika i maršala kao i Crnogorci. Dobro bi bilo da prestanete sa ponižavanjem Crne Gore jer je ona velika priča, a najlepše stranice vlastite istorije je napisala pre Tita”, navodi Mandić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.