U trendu

Neko je ČUVA: Ova žena preživela je napade u Parizu, Londonu i sada u Barseloni! (foto)

Za dvadesetšestogodišnju ženu iz Melburna Džuliju Monako teroristički napad u Barseloni je treći napad koji je preživela nakon što je pre nekoliko meseci bila svedok i terorističkih napada u Londonu i Parizu, prenosi Indipendent.

Monako je rekla da je sa prijateljima bila u šopingu u trenutku kad je kombi uleteo među ljude na šetalištu Las Ramblas u centru Barselone, kada je stradalo 13, a povređeno više od 100 ljudi, piše Indipendent.

Kako je navela, ovo je njen treći „bliski susret sa terorizmom“ tokom putovanja Evropom, bila je u zatvorenom metrou tokom terorističkog napada na Londonskom mostu, kao i u Notr Damu u trenutku kada je ispred čuvene katedrale izboden jedan policajac.

Ovog puta je, kako kaže, bila zatvorena u Palati Katalonije na kraju Ramble, piše Indipendent.

“Ođednom su nas zaključali u radnji i počela je konfuzija. U narednom trenutku smo leteli u zadnji deo radnje kada su nam rekli da se sklonimo od izloga što je više moguce i da legnemo na zemlju“, istakla je Monako.

Kako je navela, ona i njeni prijatelji nisu videli kombi koji je uleteo na šetalište, već gužvu i policiju, a dodala je da je bilo oko 200 ljudi na trgu.

Prema njenim recima, u prodavnici je bilo panike medu ljudima dok ih policija nije evakuisala kroz vrata sa strane, prenosi Indipendent.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar