U trendu

Neko ženama u SAD ostavlja istu poruku na automobilima, širi se panika (foto)

Iako je ljubavno pismo najčešće lep gest to se ne može reći za poruke koje žene iz okruga Njuark u saveznoj američkoj državi Delaver dočekuju na automobilima. Ova pisma potpisuje isti čovek, što je otkriveno kada je jedna od njih na društvenoj mreži podelila pismo koje ju je dočekalo na vetrobranu. Policija upozorava na oprez, ali panika se širi.

MUST READ!!!!!!! There is a man going around Newark area approaching women & leaving this EXACT SAME NOTE, NAME,…

Gepostet von Brianna Medley am Samstag, 8. Februar 2020

Naime, Brijana Medli je na svom profilu na Fesjbuku objavila fotografiju pisma koje potpisuje izvesni Aleks, koji je na kraju poruke ostavio i svoj broj mobilnog telefona.

„Zdravo, video sam te dok smo se parkirali i mislim da si stvarno slatka. Nisam siguran da li si zauzeta, ali možda bismo mogli da se dopisujemo“, piše na ceduljici koju je ona objavila naglasivši prijateljima da moraju da pročitaju sadržaj pisma i upozorila ih da u njenom gradu Njuarku postoji čovek koji ide okolo i ostavlja ženama slična pisma na automobilima.

„On vozi crveni automobil sa četvoro vrata, a poruka me je dočekala ispred marketa u sedam ujutro, dok ju je Raven Anđelik našla na parkingu posle odlaska u teretanu“, piše u Brijaninoj objavi.

Njen post podeljen je nekoliko stotina puta, a svi su se složili da su poruke koje žene dobijaju jezive, dok su se u komentarima pojavile još dve fotografije sličnih pisama, prenosi Indeks pisanje portala News.com.au.

Nekoliko žena napisalo je da su ih poruke dočekale posle izlaska iz teretane, dok su ih druge našle na automobilima nakon izlaska iz istog marketa u kojem je bila i Brijana.

„Pre mesec dana dobila sam istu poruku. To se dogodilo jedinog dana kada se moj dečko i ja nismo vozili zajedno na posao“, napisala je jedna devojka.

Druga od njih tvrdi da on sigurno sedi u automobilu i gleda žene dok čitaju njegove poruke i očekuje njihovu reakciju. Neke od njih su pokušale da nazovu broj koji je ostavio na kraju poruke, ali je korisnik stalno bio nedostupan ili mu je mobilni bio isključen.

Iz policije ovog američkog okruga ženama poručuju da budu oprezne, iako u porukama nema očiglednih znakova kriminalnog ponašanja.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar