U trendu

Nemerljiva zasluga boraca u očuvanju Srpske

BANJALUKA – Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je krsnu slavu – Mitrovdan predsedniku Boračke organizacije Republike Srpske Radanu Ostojiću, svim demobilisanim borcima, ratnim vojnim invalidima i porodicama poginulih boraca i istakao da je njihova zasluga nemerljiva u očuvanju i odbrani Republike Srpske.

„Njihov doprinos u odbrani Republike Srpske je ogroman i njima dugujemo poštovanje i zahvalnost za našu Republiku Srpsku. Svaki dan, a krsna slava posebno, prilika je da se setimo žrtve koju su ugradili u temelje naše otadžbine, u odbranu naših ognjišta i za slobodu koju danas imamo“, naveo je Dodik u čestitki.

Dodao je današnji dan prilika i da se ukaže na potrebu poboljšanja materijalnog položaja svakog demobilisanog borca, ratnog vojnog invalida i porodice poginulog borca.

„Institucije Republike Srpske nastaviće da rade na tome da svi oni žive život dostojan čoveka, te da zajedno rešavamo pitanja koja se tiču boračko-invalidske zaštite. Želim vam srećnu krsnu slavu i da je obeležite u zdravlju i ljubavi sa svojim najbližim“, naveo je Dodik, preneli su banjalučki mediji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar