U trendu

Nešto ne „štima“: Melanija i Donald Tramp se razvode?

Da nešto „ne štima“ u braku Donalda i Melanje Tramp već duže vreme nagađa ceo svet, ali na čuđenje svih — prva dama je i sama dala povoda za to.

Naime, njena službena i proverena stranica lajkovala je tvit koji oštro kritikuje njihov brak: „Čini se da je jedini zid koji je Tramp uspešno sagradio onaj između njega i njegove žene“.

Post na Tviteru uključivao je i fotografiju s predsednikove inauguracije o kojoj je brujao ceo svet — na kojoj je Melaniji u sekundi nestao osmeh s lica nakon što joj se Donald obratio, očigledno joj nešto prigovarajući.

Melanija ne samo da je videla taj post, već je i kliknula „lajk“. Budući da je to profil kojim se jedino ona služi, internet javnost je zaključila kako je to buntovan čin prve dame, pa čak i moguć uvod u razvod.

Neke od teorija su i da je tim potezom htela svom suprugu da stavi do znanja da i ona može da utiče na javnost, kao i da bi trebalo da bolje promisli o tome kako se u javnosti odnosi prema njoj.

Tvit je lajkovala u 21.05 po američkom vremenu, ali je isto to i obrisala nakon sat vremena, piše „Indipendent“.

Brak iz pakla?

Dokazi u prilog tome da je njihov brak samo politički aranžman stižu iz izvora bliskog paru koji otkriva da, iako trenutno žive u drugim gradovima, ne dele zajedničku postelju čak ni onda kad imaju priliku za to.

Čini se kako lepa Slovenka ipak pruža otpor svom mužu, budući da je navodno upravo ona ta koja to odbija.

Ona još uvek živi u Kuli Tramp u Njujorku s njihovim sinom Baronom, ali uskoro bi trebalo da se pridruži svom suprugu u Beloj kući.

Izvor koji je dao intervju za „Ju-Es vikli“ rekao je „oni svuda imaju odvojene sobe“. „Nikad ne provode noć zajedno, baš nikad“.

„Melanija želi da ima što je manje moguće posla s Donaldom. Ne zanima je on, kao ni predsedništvo“, rekao je porodični prijatelj.

(Sputnik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.