U trendu

Nije vic: Avion pun vodoinstalatera prinudno sleteo – zapušio im se WC

Norveška ekipa letela je za Munchen na sajam opreme. Ubrzo nakon poletanja, posada je uočila probleme u toaletu. Morali su hitno da se vrate. Vodoinstalateri su se ponudili da poprave kvar u letu, ali bilo je neizvedivo, prenose mediji u regionu.

– Mi smo rado hteli da popravimo WC, ali nažalost, to se jedino moglo učiniti s spoljne strane aviona. A mislili smo da slanje jednog našeg vodoinstalatera na 10.000 metara visine možda nije najbolje rešenje, našalio se Frank Olsen, direktor kompanije Rorkjop.

On i njegovih 70 vodoinstalatera prošle subote su se ukrcali u avion u Oslu i krenuli na sajam opreme u Nemačku. Ubrzo nakon poletanja posada je primetila kvar u WC-u.

Prema propisima, morali su se vratiti i sleteti. Kada su obavestili putnike zbog čega moraju prekinuti let, svi su prasnuli u smeh.

– Retko kad je bila situacija u kojoj su putnici morali sleteti zbog problema s WC-om, a da su bili tako veseli – rekao je Olsen za Washington Post.

Kvar su primetili oko 15 minuta nakon poletanja. Ali morali su da kruže još oko sat vremena u blizini Osla da potroše dovoljno goriva kako bi mogli bezbedno sleteti. Oni kojima je u tih sat vremena ‘bila sila’, morali su malo da se strpe, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar