Nije znao šta ga snašlo: Manijak masturbirao ispred nje – na ovo nije računao (foto)

Upozorila ga je da prestane da to čini pa priznala da je izgubila kontrolu nad sobom kada je odbio i još k tome dobacio seksistički komentar, prenose mediji.

Muškarca koji je masturbirao u javnosti pred njom i njenom koleginicom dok su pozirale ispred fotoaparata je udarila, a kada joj je ovaj vratio, potpuno ju je obuzeo bes i isprebijala ga k’o vola u kupusu.

Brazilski amaterski MMA borac Džojs Vieira (27), poznata i pod nadimkom Princeza Fiona i vlasnica crnog pojasa, „izrepetirala“ je seksualnog manijaka, koji je potom pobegao, a nakon što se celi incident smirio, saznala je da je manijak masturbirao i pred 12-godišnjom devojčicom.

Prijavila je policiji nemili događaj, a onda sve ispričala za brazilske medije. Manijak je ubrzo pušten na slobodu, a protiv njega je podignuta optužnica zbog polnog uznemiravanja na javnom mestu.

– Nažalost, poslednjih dana javilo mi se puno žena koje su mi rekle da su se našle u sličnim situacijama i da su se bojale da prijave svoje zlostavljače. Kazne moraju biti mnogo oštrije, mnoge su sve prećutale iz straha jer su znale da će ti isti ljudi uskoro ponovno šetati ulicama – rekla je Brazilka.

3 komentara
 1. Anonimni

  Džojs Vieiru treba zatvoriti u zatvor na neko vreme,jer je uznemiravala tog čoveka dok se samozadovoljavao.

 2. Anonimni

  E, bravo ženska. Treba takvima napraviti kajganu od jaja.

  1. HOGAR

   Trpati ga u zatvorenu ustanovu.Životinja.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike