U trendu

Niko nije osumnjičen za smrt bivšeg policajca Elezovića

PODGORICA – Iz višeg državnog tužilaštva Crne Gore potvrdili su da je istraga o smrti bivšeg službenika policije Rudolfa Elezovića završena i da niko nije osumnjičen.

Iz tužilaštva je za portal podgoričkog Dana rečeno da to znači da nema osobe koja bi bila krivično procesuriana kao osumnjičeni.

„Povodom slučaja smrti bivšeg službenika policije Rudolfa Elezovića utvrđeno je da nema elemenata koji bi doveli do osnova pokretanja krivičnog postupka“, rekli su iz tužilaštva.

Elezović je nestao 27. maja prošle godine, odnosno tada je njegova supruga, prema nezvaničnm informacijama, prijavila da se on nakon što je otišao od kuće da nešto završi nije javljao.

Njegovo telo koje je bilo u fazi raspadanja pronašla je Granična policija, 8. juna prošle godine, na mestu gde se poslednji put izgubio signal Elezovićevog telefona. Telo je bilo u vodi, a našli su ga pripadnici Plovne jedinice.

Elezović je funkciju šefa ulcinjske policije obavljao sve do 2014, kada ga je zamenio Sead Đozović. Obavljao je i poslove na rukovodećim mestima u OB Ulcinj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar