U trendu

Novinarka iz Bele kuće otkrila pravu istinu: Evo kakva je zaista Melanija Tramp

Melanija Tramp je zasigurno jedna od najslavnijih žena na svetu. Otkako je postalo jasno da će Donald Tramp postati američki predsednik, njegova supruga postala je meta medija, javnosti, hejtera i predrasuda.

Iako su na početku njenog mandata mnogi dizajneri odbijali saradnju sa prvom damom, Melanija se izborila i njen stil sve češće hvale modni stručnjaci. Osim što je počela da se oblači kao prava prva dama, Melanija je javnost nekoliko puta iznenadila i svojim javnim istupima.

Dokazala je da rastura francuski jezik, a nedavno je iznenadila porukom koju je uputila dečici u jednoj školi u Americi.

Kejt Benet, CNN-ova reporterka iz Bile kuće otkrila je nepoznate detalje o Melaniji.

„Melanija je zaista tiha i ne pokazuje previše emocija. Iako mnogi misle da je to njena uloga kao prve dame, ona je privatno takva.

Amerikanci vole da uspoređuju Melaniju i Mišel Obamu. U poređenju sa njenom prethodnicom, Benet je Melaniju opisala kao vrlo tihu i rezervisanu. Po njenom mišljenju, upravo je to razlog zašto ljudi pogrešno doživljavaju Melaniju kao nesrećnu i jadnu ženu.

Međutim, Benet je otkrila da se Melanija ne razlikuje puno od Mišel po pitanju entuzijazma za posao i da će mnogi ostati iznenađeni saznanjem da Melania nije toliko neodlučna i suzdržana, kako se nagađalo, kad su u pitanju javne dužnosti prve dame.

„Primetila sam da vrlo lako stupa u kontakt, a posebnu radost joj čini kad je okružena decom. To smo imali smo prilike da vidimo na njenom putovanju u Evropu ovog proleća, kada je u bolnicama obilazila bolesnu decu i posećivala decu u školama“, rekla je Benet i dodala da je to bio njen najupečatljiviji javni nastup.

„Primetila sam i da je jako fokusirana na majčinstvo, pa mislim da joj je najveća briga njen sin i kako da mu bude dobra majka“, zaključila je Benet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.