U trendu

Objavljena fotografija potpuno smrskanog aviona u kojem je bio Sala

Privatna kompanija koja se bavila istragom u vezi s Emilijanom Salom posle pada aviona u kojem je bio fudbaler s pilotom, 60-godišnjim Dejvidom Ibotsonom objavila je novu fotografiju aviona s dna Engleskog kanala u koji je pala letelica.

Tek iz ovog ugla, koji gleda na kokpit malog aviona Malibu Piper, može se videti koliko je bio oštećen prilikom pada. Prednji deo aviona je potpuno smrskan i očigledno je nos aviona udario direktno u vodu i od te siline udarca se gotovo smrskao.

Podsetimo, Emilijano Sala je nestao 22. januara, nakon leta privatnim malim avionom preko Lamanša, i to nakon što je završen njegov rekordni transfer iz Nanta u Kardif za 17 miliona evra.

Posle više od dve nedelje potrage za njim, privatna kompanija, koja je plaćena da nastavi potragu nakon što je zvanična policija prestala s tim posle tri dana, utvrđeno je da je telo Emilijana Sale na dnu mora u avionu i ono je ubrzo izvučeno iz olupine, a potom je u njegovom rodnom mestu u Argentini obavljena i sahrana.

Pilot Dejvid Ibotson i dalje nije pronađen posle pada aviona, a sumnja se da se katapultirao, jer su delovi sedišta pronađeni na plaži ostrva Gunersi, u čijoj blizini je nestao avion.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.