U trendu

OOtvoren Centar za medijetvoren Centar za medije 20. …

PEKING, Sinhua – Centar za medije 20. Nacionalnog kongresa Komunističke partije Kine zvanično je otvoren u sredu, 12. oktobra, da bi podržao rad novinara koji izveštavaju sa Kongresa, objavila je agencija Sinhua. 
  
Sa prostorijama na dvema lokacijama – u Hotelu Medijskog Centra Pekinga i Hotelu Niko za Novi Vek u Pekingu – Medijski centar pruža niz usluga domaćim i inostranim novinarima, uključući podršku u održavanju intervjua i sakupljanju informacija. 
  
Rukovodeći se delotvornim merama za sprečavanje i kontrolu zaraze virusom KOVID-19, Medijski centar će pomagati održavanje intervjua u prostorijama Centra, preko video-linkova i u pisanoj formi, kazao je direktor Centra. 
  
Tokom Kongresa, reporteri će imati prilike da prisustvuju nekim važnim aktivnostima na dnevnom redu kao i konferencijama, uključujući posebno organizovanu konferenciju sa članovima delegacija iz svih delova zemlje. Novinarima će biti dostupno i učešće u grupnim intervjuima i obilascima Pekinga, kako turističkim tako i novinarskim. Centar je takođe omogućio novinarima u inostranstvu da na daljinu intervjušu članove delegacija, kazao je direktor Centra. 
  
Hotel Niko za Novi Vek u Pekingu i medijske sale u Velikoj hali Naroda i Hotelu Medijskog Centra Pekinga povezani su sistemom za intervjuisanje video-linkom, a sa njima su takođe povezane i sobe za intervjuisanje u hotelima gde su smeštene delegacije. 
  
Prema rečima direktora, Medijski centar takođe će nuditi usluge smeštaja i prevoza. Centar je pustio u rad i zvaničan vebsajt i naloge na društvenim mrežama, sistem za registraciju i platformu za prijavljivanje za intervjue za reportere u inostranstvu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar