U trendu

Otac heroj: Slepi čovek nosio sina invalida na ramenima da ga spasi od uragana Dorijana (video)

Slepi čovek sa Bahama uspeo je da učini nešto gotovo nemoguće: da uprkos razornom uraganu, sina invalida odvede na bezbedno, prenose mediji.

Nakon što je oluja iz košmara uništila krov njegove kuće, Brent Lov (49) bio je prinuđen da odvede svog 24-godišnjeg sina na sigurno, i to prolazeći kroz vodu koja mu je sezala čak do brade. Sin gospodina Lova boluje od cerebralne paralize i ne može da hoda.

Zabrinuti Brent, koji je oslepeo pre 11 godina, stavio je svog bolesnog sina na ramena i prošao kroz poplave u potrazi za bezbednim mestom.

Prisećajući se kobnog trenutka, gospodin Lov je za jedan američki medij izjavio sledeće: „Kako je kiša sve jače padala, više nisam mogao da čekam i morao sam da reagujem. Stavio sam sina na ramena i krenuo napolje. Voda mi je bila do brade“.

U vreme kada je krov uništen, Brent se zajedno sa sinom, rođacima i komšijama krio u kupatilu. Dok nije bio primoran da napusti kuću, nije mogao ni da zamisli koliko je voda napredovala.

„Bio sam prestravljen, nisam verovao da je toliko duboko. Očekivao sam da će mi voda biti do kolena. Kad sam zakoračio, shvatio sam da ću morati da plivam“, bio je iskren Brent Lav.

Hrabri otac je nosio sina pet minuta kroz vodu, dok nisu stigli do komšijine kuće gde su potom čekali da ih odvedu u sklonište.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar