U trendu

Otkrivena mračna tajna porodice Klinton: Hilari godinama zlostavlja Bila iza zatvorenih vrata

Hilari Klinton pokušava u poslednje vreme u očima javnosti da se pokaže kao nežnija, toplija i duhovitija političarka, što joj jako dobro ide, ali prema nedavno objavljenoj knjizi, ona je sklona nasilju i ispadima pri kojima teroriše osoblje, tajne agente, pa čak i supruga.

U knjizi ‘The Clintons’ War On Women’, politički strateg Rodžer Stoun detaljno opisuje Hilarino agresivno ponašanje, i to još iz perioda kad je Bil bio guverner Arkanzasa.

„Hilari ima dugu istoriju porodičnog nasilja prema Bilu. Hilari je Bila tukla, udarala ga čvrstim predmetima, grebala i zbog nje je krvario“, piše Stoun, kontroverzna osoba koja se naglo povukla iz kampanje Donalda Trampa i javno objavio tračeve koji godinama prate Klintonove.

Decenijama se sve zna o bračnim nesuglasicama između bivšeg prvog para, a čak je i bivša portparola Bila Klintona, Di Di Majers izjavila svojevremeno da je ‘pokrivala’ prvu damu. U martu 1993. godine, kad je Hilari otputovala u posetu ocu, Bil je ostao da zabavlja Barbru Strejsend u Beloj kući. Kad je Hilari čula da je pevačica, inače obožavateljka tadašnjeg predsednika, provela noć u njenoj rezidenciji, odmah je ljutito doputovala kući.

Nakon toga se Bil pojavio sa takvom ogrebotinom na vratu, da su ga novinari bez pardona pitali šta mu se dogodilo. „Ja sam idiot koja je izjavila da se posekao za vreme brijanja, čak i pre nego sam ga videla. A zatim sam ga videla. Imao je veliku ogrebotinu, i bilo je očigledno da nije nastala tokom brijanja“, prisetila se naknadno Di Di.

Policajac koji je svojevremeno čuvao guvernera Bila tvrdi da je video i gore stvari. Jednom se Hilari probudila usred noći, i kad je videla da Bil nije kod kuće, nazvala je policajca i zahtevala da joj dovede supruga kući.  Ona ga je čekala kod kuće, a kad je došao, stvar je toliko eskalirala da se čuo zvuk slomljenog stakla i lupanja vrata. „Kad je sve bilo gotovo, zaposleni su pronašli slomljeno staklo, tanjire i otrgnuta vrata s jednog kuhinjskog ormarića“, napisao je Kris Anderson u knjizi ‘American Evita: Hillary Clinton’s Path to Power’.

Anderson je napisao i da je Hilari znala da napadne Bila u limuzini na putu na službenog događaja. Šta god bi našla nadohvat ruke, bacila bi na supruga, ali kad bi došli na mesto događaja, smeškali bi se i mahali okupljenima. Tajni agent Stoun napisao je da je video kako stoje stvari još na dan inauguracije 1993. godine, kad je Bil obavestio suprugu da ona neće moći da preuzme ured zamenika predsednika. Hilari je tako dan inauguracije započela besramno psujući Bila. Ovaj događaj opisan je i u knjizi Gerija Aldriha ‘Unlimited Access: An FBI Agent Inside the Clinton White House’, i to sledećim rečima: „‘Samo od*ebite od mene, od*ebite od mene’, rekla im je. ‘Da niste prišli 10 metara od mene ili ćete videti! Da ste me *ebeno poslušali, O.K.?'“

Hilari bi, napisao je Aldrih, bila izvan sebe kad tajni agent ne bi pristao da joj nosi prtljag, jer to nije bilo u opisu njegovog radnog mesta. A jednako je zla i nasilna i Klintonova starija kćerka Čelzi. 1999. godine, na vrhuncu Levinski skandala, Hilari je opet napala Bila, pa Stoun citira Andersona:

„U prošlosti, Hilari je bacala knjige i pepeljare na predsednika, s tim da je svaki put pogodila metu. Hilari ga je šamarala, i to dovoljno jako da bi ostajali crveni tragovi koje bi tajni agenti videli nakon što bi on napustio sobu“. Nakon što su napustili Belu kuću, verbalno ni fizičko nasilje nije nestalo, samo se manje pisalo o njemu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)