U trendu

Otkriveno šta je radila Eva Braun posle seksa sa Hitlerom

Ljubavna veza Adolfa Hitlera i Eve Braun bila je jedna od najpoznatijih i najkontroverznijih u istoriji čovečanstva. Retko ko ne zna da je Eva Braun toliko volela Firera, 23 godine starijeg od nje, da je dva puta pokušala da se ubije kako bi on bio samo njen.

Mnoge detalje o životu i navikama Eve Braun javnost nije znala do objavljivanja knjige „Izgubljeni život Eve Braun“ autorke Angele Lambert. Tako je Lambertova otkrila kako Evini roditelji nisu odobravali ovu vezu, naprotiv – gnušali su je se, ali ona je terala po svom i gledala da svaki trenutak provede sa svojim partnerom.

„Hitler je voleo mlade, naivne i poslušne žene a Eva se potpuno uklapala u taj profil. Često je govorio kako „nema ničeg boljeg nego istrenirati nešto što je mlado“. Eva Braun je osećala snažnu seksualnu privlačnost prema Hitleru, koji joj je bio veoma šarmantan i inteligentan. Voleo je biti među ženama, uživao je u čavrljanju, ljubljenju njihovih ruku, i to je Evi smetalo“, piše autorka pomenute knjige a onda ide još dalje u otkrivanju eksplicitnih detalja njihove veze.

„Eva je najvišoj polici ormara držala irigator što ukazuje na činjenicu da se služila jednostavnom iako ne previše pouzdanom kontraceptivnom metodom – ispiranjem nakon polnog odnosa toplom vodom i sapunom“.

Inače, Eva Braun rođena je na današnji dan pre tačno 105 godina i to u Minhenu kao Eva Ana Paula Braun, od majke Franciske, zvane Fani i oca Frica Brauna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.