U trendu

Pobednik u izleĹžavanju nezadovoljan upao u redakciju Dana

PODGORICA – Pobednik ovogodiĹĄnjeg 12. po redu takmičenja u izleĹžavanju u Crnoj Gori Ĺ˝arko Pejanović zvani Knele sa Zabjela upao je u redakcije dnevne novine Dan i portala Dana i fizički napao zaposlene lomeći inventar, zato ĹĄto je u informaciji o njegovoj pobedi nazvan „najvećim dĹžabalebaroĹĄem“.

Portal podgoričkog dana piše da se incident dogodio sinoć i da su tom prilikom povređeni tehnički urednik i jedan novinar.

Takmičenje u izležavanju održava se svake godine u etno selu Montenegro u Breznama, a Pejanović je ovogodišnji pobednik nakon što je proveo 60 sati u neprekidnom ležanju.

Portal pojašnjava da je “najveći džabalebaroš” već par godina ustaljeni naziv za onoga ko pobedi u ovom već tradicionalnom takmičenju.

Pejanović je, kaĹžu, počeo da pravi haos već u oglasnom odeljenju Dana, a onda nastavio i u ostalim redakcijama. Interevenisala je policija i on je priveden. Inače, skoro svi portali u Crnoj Gori i regionu objavili su informacije sa takmičenja u Brezni i svi su listom koristili „najveći dĹžabarebaloĹĄ“. Očigledno da je Pejanović odlučio da svoj bes iskali na redakciji Dana.

Tim povodom oglasila se i policija saopštenjem u kojem se precizira da je Pejanović fizički napao tehničkog urednika redakcije A.J., te polomio staklo i deo inventara u ovim prostorijama. A.J. je ovom prilikom zadobio povrede u vidu ogrebotine na šaci.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.