U trendu

Policija zaustavila oca i sina, njih dvojica ostali u šoku kada su pogledali na zadnje sedište

Na auto-putu A7 u okrugu Gotingen u nemačkoj oblasti Donja Saskonija policija je u sredu zaustavila jedno vozilo.

U automobilu su bili otac i sin, a kad su im policajci objasnili razlog zaustavljanja, ostali su šokirani. „Gde vam je supruga?“ upitali su policajci vozača, a on je odgovorio da spava na zadnjem sedištu.

🅿️🚾Ehefrau auf Parkplatz ausgesetzt!?Einen großen "Schreck in der Morgenstunde" erlebt heute eine Norwegerin, die mit…

Gepostet von Polizei Göttingen am Mittwoch, 21. Oktober 2020

Međutim, kad su pogledali nazad, nje nije bilo.

Kako se ispostavilo, otac i sin su vozili čak 50 kilometara i nisu primetili da su na odmorištu zaboravili suprugu i majku.

Prema policijskom izveštaju, porodica se vraćala s odmora u Španiji kada su stali da se osveže na jednom odmaralištu. Žena je otišla u toalet, a kad se vratila, supruga i sina nije bilo.

Carinik koji se zatekao na odmorištu je shvatio šta se događa i odmah zvao policiju koja je započela potragu.

„Kad je policija zaustavila automobil, otac i sin nisu ni primetili da u autu nešto nedostaje. Tek kad su policajci ponovno zatražili da pogledaju na zadnje sedište, njih dvojica su se osvrnula. Izgledali su zbunjeno“, navodi u saopštenju policija.

U Mengershausenu u okrugu Gotingen, otac i sin su ponovno pokupili suprugu i majku i otišli su dalje na put, uz  zahvalnost nemačkoj policiji na brzoj intervenciji.

„Nažalost, nije poznato da li je žena morala opet na zadnje sedište ili je ovaj put za svaki slučaj sela na suvozačko mesto i tamo ostala do kraja putovanja do Norveške“, napisala je policija u šaljivom tonu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)