U trendu

Poljubac u grudi koji je političara koštao karijere (video)

Argentinski poslanik podneo je ostavku nakon što je osvanuo snimak na kojem ljubi grudi svoje partnerke tokom onlajn zasedanja parlamenta.

Oženjeni otac troje dece Huan Emilijo Ameri šokirao je kolege kada je pustio svoju partnerku da sedi na njegovom kolenu tokom zasedanja parlamenta, nakon čega je poljubio u grudi, povukavši joj čak bluzu na dole.

Zbog ovog poljupca je vladajuća koalicija Frente de Todos u severozapadnoj provinciji Salta izbacila 47-godišnjaka iz stranke i zatražila njegovu ostavku na mesto poslanika.

Nesvakidašnja scena razmenjivanja nežnosti se odigrala tokom onlajn rasprave parlamenta.

Ameri, optužen za seksualno uznemiravanje tinejdžerke u vreme kada je prvi put postao poslanik prošlog decembra, u početku je pokušao da umanji incident bizarnim objašnjenjem da je njegova partnerka nedavno imala operaciju povećanja grudi.

Žena u središtu skandala ​​je navodno njegova “politička savetnica” Selset Burgos, sa kojom je u ljubavnoj vezi nakon što se razveo od supruge Alehandre Eskudero.

“Moja partnerka i ja zaista patimo zbog ovoga. Jako me je sram zbog onoga što se dogodilo i jako mi je žao. Internet veza u području u kojem se nalazim je vrlo loša. Moja partnerka je izlazila iz kupatila kad sam pomislio da je veza nestala. Pre deset dana povećala je dojke i pitao sam je za njene silikonske implantate. Pitao sam je da li bih mogao da ih poljubim i poljubio sam je u grudi. To je bilo to”, pravdao se političar.

Ubrzo je podneo ostavku.

(Nova.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar