U trendu

Portparol Bele kuće suspendovan zbog pretnje novinarki

VAŠINGTON – Bela kuća suspendovala je zamenika sekretara za štampu Ti Džej Dakla koji je navodno pretio novinarki portala Politiko koji je pisao o njegovoj navodnoj romantičnoj vezi s jednom novinarkom, piše britanski Gardijan.

List navodi da je sekretar za štampu Bele kuće Džen Psaki potvrdila danas na Tviteru da je Daklo suspendovan na nedelju dana bez plate i da neće ponovo raditi s novinarima Politika.

Gardijan piše i da je Psaki saopštila da se Daklo izvinio reporterki Politika Tari Palmeri, s kojom je imao žestok dijalog o svom ličnom životu, i da je on tim svojim postupkom prvi koji je priznao da to nije standard ponašanja koji je postavio predsednik Džo Bajden.

Časopis „Veniti Fer“ saopštio je juče da je zamenik sekretara za štampu Bele kuće Ti Džej Daklo uputio pretnje dopisniku Politika koji je izveštavao o nedavno objavljenoj vezi Dakla sa izveštačem portala „Axiosa“ Aleksi Mekamand, za koju je ovaj portal nedavno potvrdio da više nije deo tima koji prati rad Bele kuće, prenosi britanski list.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.