U trendu

Princ Hari i Megan odali poštu princu Filipu

LOS ANĐELES – Princ Hari i vojvotkinja Megan odali su poštu princu Filipu koji je preminuo juče u 100. godini.

Oni su objavili kratko saopštenje u kojem su izrazili svoju tugu.

Slično kao što je zvanična veb lokacija kraljevske porodice pauzirala sadržaj u čast pokojnog vojvode, i Saseksi su objavili svoju poruku na početnoj stranici zvaničnog sajta njihove neprofitne organizacije „Arčivel“, prenose britanski mediji.

„U znak sećanja na Njegovo Kraljevsko Visočanstvo, vojvodu od Edinburga, 1921-2021. Hvala vam na službi…mnogo ćete nam nedostajati“, glasila je poruka.

Vojvodu i vojvotkinju od Saseksa čeka najmanje pet dana u karantinu ako se vrate u Veliku Britaniju na sahranu Harijevog dede, osim ako ne dobiju izuzeće, iako par još nije javno najavio da li će prisustvovati, piše „Gardijan“.

S obzirom da je Megan trudna sa drugim detetom i trebalo bi da se porodi tokom leta, neki komentatori su rekli da je verovatnije da će Hari sam doputovati iz Kalifornije, gde par živi.

Povratak u Veliku Britaniju bio bi mu prvi otkako je par u američkom TV intervjuu govorio o svom životu na britanskom dvoru i rekao da je rasizam imao veliki udeo u njihovoj odluci da napuste Britaniju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar